Skytten #6: Done! og lille video med Anders Bodelsen

Onsdag i sidste uge kunne jeg vise en færdig film for Anders Bodelsen, som skrev den originale film fra 1977, og som så generøst for 2 år siden gav os lov til at bruge hans plot. Inden vi gik ind i miksebiografen på Nordisk film, fik jeg nogle minutter med ham i enrum og spurgte, om jeg måtte lave et lille interview med ham. Det måtte jeg. Og jeg måtte også gerne vise det. Jeg er en meget heldig kartoffel. Se ham  fortælle om tiden den originale “Skytten” blev til i – og hvad han råder mig til i den, som jeg har lavet.

Herunder et instagram Christina Rosendahl tog efter visningen.

efter visning af "Skytten" 2013

Fra venstre: Franz Ernst, Anders Bodelsen, mig selv, Trine Dyrholm og Nikolaj Monberg, som har klippet version 2013.

Skriv et svar