Skytten #5 (Vi overlevede!)

Helt vanvittigt at stå op klokken 05.00 på en søndag og krydse gennem indre by på cykel i tidligt morgenlys – piv-ædru, mens alle andre levende kyssede i portene eller dinglede omkring og politiet optog rapport og lagde folk i håndjern. Ubegribeligt at alle statister (næsten) faktisk kom og at de var friske og opmærksomme og tålmodige – især den sidste times tid, hvor vi ventede på at regnen (som ellers holdt sig væk) stoppede – og at de lagde lige mange kræfter i hver eneste gang kameraerne kørte. Tusind tak derude, for at I blev! Jeg er en meget glad (og meget lettet) filminstruktør. Vi fik fantastiske billeder i kassen. Her foreløbigt blot fra monitor og min iPhone…

Klokken 06.30. Trine D får sat mikrofon på. Mobilisering i baggrunden.

07.00. Vi gør klar til første billede. Mia ankommer i taxa.

Trine D i crowd

Prøve med limoer, motorcykler og sikkerhedsfolk

Udenrigsminister Borby aka Nikolaj Lie Kaas mellem takes

Finskytter på tagene

Klar til afgang op ad Pilestræde

Tak for i dag! More days to come.

 

 

En kommentar

  1. Jan Mariboe
    1. maj 2012

    Ser godt nok spændende ud. Glæder mig til den kommer på lærredet. Jeg husker tydeligt filmen med Jens Okking i hovedrollen. Og som du selv skriver – med Breivik i erindring, så er emnet temmelig aktuelt, og det er desværre ikke kun på film det sker. Skandinavien var fredeligere da Okking spillede rollen…

Skriv et svar